Виктору, другу-однокласснику...

Мені б хотілося побачити тебе,
Притиснутись до щирої душі,
Окриленій піднятись до небес,
Всі відчуття розкласти у вірші!

Бажаю, Вікторе, Здоров'я і Терпіння,
Щоби діждатись Світла Перемоги,
Пройтись місцями, де твої Творіння
Стежки перетворили на Дороги!

Просторий Шлях Достойної Людини -
Взірець мені і багатьом таких!
Під час війни підтримуєш щоднини,
Сил додаєш і відчуттів живих!

Твоє сердечко -  джерело НАДІЇ,
Це похідна від роду, від батьків,
Де мудрість панувала у подіях,
Світила з незчисленних маяків!

Хай День народження тобі все пригадає,
Поверне на півста років назад,
Пласт за пластом у пам'яті зринає,
Дає наснагу-поштовх для порад!

Хай твої рідні всядуться навколо,
Після обіймів теплих, за столом...
Після чарчини злине пісня долом -
Село згадай і поклонись чолом!


Рецензии