Важкий тягар

Панує над усім важкий 
тягар серпанку,
несячи його за собою,
живучи у потворній клітці…
Б’ючись об стінки клітки,
Воліючи вийти на волю…
Замучився бідний у темній
клітці, важкий тягар серпанку
мій - швидкоплинний час


Рецензии