Моя депрес1я

Він - моя депресія,
Я - його агресія,
Осінь сипле спеції в листопад.
Мокро так, і холодно,
Сірість марить золотом,
І ми знов на сповіді, та не в такт.
Всі буденні фобії
Позбираю в сторіси,
Розішлю картинками всім підряд.
Посторонні масками:
Подивися, в казці я!
А насправді - терція, чистий такт.
Неодмінно ввечері
Розведу всі течії,
Розкидаю мрії всі по кутках:
Тут - кохання з книгами,
Там - робота з дивними,
Загалом - буденно, та не простак.
Я зриваю нервами
Всіх вчорашніх демонів,
Розжену подалі, в пекельний сад.
Він - моя депресія,
Я - його агресія,
Осінь сипле спеції в листопад.

20.10.2023

© Inna Омут, 2023


Рецензии