***

Моє вітання прилетить у норільськ
Я знаю - гостя не чекали,
У душі ви мали купу слів та сліз,
Коли рідний Донбас ви покидали.
Мені було боляче в той самий перший раз
Вас слухати без стримання емоцій.
Я свого часу викреслив Донбас,
Можливо через чувство власної гордості,
Скоріше пропаганда тої війни
Я думаю, що так цьому сприяла.
Я знаю, що погано я вчинив
І тут моїх вибачень буде мало.
Але від Бога покарання получив,
Або можливо доля покарала.
Пишаюсь тим, що доля нас звела,
Подяка вам, ви правду показали.
А Україна ще не померла,
Її… ну просто в кайдани сковали.


Рецензии