Ще се срещнем пак

Автор: Генка Богданова

Знам, в други светове си вече ти
и пътища към тебе няма.
Но все към теб душата ми лети
и търси нашата любов голяма.

Дали и ти тъгуваш там за мен?
Дали и ти очакваш нови срещи?
Аз зная, ще се срещнем някой ден,
водени от чувствата горещи!

Пак ще се слеят нашите души!
Пак ще бъдем ние неразделни!
Смъртта такава обич не руши,
тя е безгранична, безпределна!



Фото из Интернета! Спосибо незнакомому автору!


Рецензии