Запамятай цю мить - коли щасливий

Запам'ятай цю мить – коли щасливий.
Ця мить – завжди зненацька, хоч молись.
Вона бува, коли попав під зливу.
Бува, коли ти на дитя дививсь.

Трапляється, що щастя мить – в дорозі.
Трапляється – у темний день зими.
А ще бува, коли від щастя – сльози,
Не маєм мить сльози забути ми.

Запам'ятай цю мить. Хай буде більше –
Щасливих митей у житті твоїм...
І не забудь ту мить, як пишеш вірша.
Не пишеш? Маєш щастя мить – з моїм...


Рецензии