Вiн зустрiчаeться з жiнками. Iнша

Він зустрічається з жінками.
Він залишається собою.
Не дотика жінок руками –
він вірить у жінок любов'ю.

Він – так... А жінка – то є жінка.
Розплющені у захват очі.
Розпрямлена в поставі спинка.
А хто ж любові не захоче...

Жінки – однаково говорять.
Красиві рухаються губи.
У нього безліч вже історій –
мов милих драмеді в ютубі.

Жінки доглянуті, мов квіти.
І їх чимало є у Львові.
Та він не зможе довго жити
уквітчаним, та без любові.

І знову – руки у перстенях:
хтось – голосна, а хтось – тихіша.
Він – щирий в стані джентльмена,
та мріє з перших слів – про іншу.

Ось знову – аромат кав'ярні.
І аромат парфумів – знову.
І знов жіночі чари – гарні.
А він – з любов'ю без любові...


Рецензии
Здравствуйте, Миклош..)

...и вновь коллизия Вашиего поэтического Творения захватила меня..:) Благодарю.

приглашаю прочесть..) на Авт. стр., наз. "С любовью без любви" - по Вашей строчке)
С.

Светлана Груздева   19.10.2023 19:51     Заявить о нарушении