На старославянском 1

Ох не буду боле вопрошати !
Втуне баить людям и собе,
Паки давно бысть во буераки
Уме, во глумлении и тьме.

Семо и овамо утекати
От замятни, торжищ и туги',
Зелия мирского напояти,
Окормления' ж окрест ни зги !

Убо тошно. Якоже стезёю
Треба ми обаче перейти,
Очи косно опущу  до долу,
И авось утечи от брани.

26.03.  '23 г.


Рецензии