Вiдсутнe мiсце для почуттeвого

Зім'ята трава, вжухла, впала
Замість радостей й дивацтв іще скількись літ
закостенілості - ваш новий знаний світ
Світ очей, тремтіння живота, романтика... Сіно для скота

Відтак: не знати навіть цього сухостою,
Вся ваша ніжність, доброта - відтепер, амебно-клітинна
Поділ , розділ, множення.

Мине і Ця
Трава
Пора
Екзистенція проклітинна

2023-10-18


Рецензии