Ом

Спiваю "OM" i тiшуся тобою, моя ти Афродiта
Коли, тримаючись рукою десь на пульсi,
Тлумачиш загадковi цi посили,
Якi транслюйе Всесвiт нам щосили
Та все ж i вимагай у нього повсякчас
Щоб нам було разом не тiльки любо й мило,
А й щоб на "мусi-пусi" хватило нас на довгi лiта


Рецензии