З днем народження, матуся!

Щоб не сталося з тобою –
День народження прийшов,
I сьогоднi ти зi мною
Вiдсвяткуєш його знов.

За твоє здоров”я чарку
Пiднiмаєм за столом.
Самогончик додасть жару,
Що зварила ти з добром.

Хай твоє серденько стука
I продовжує життя,
Хай лунають в хатi звуки
Щастя, миру i добра.

Хай приходять  друзi в дiм,
Щоб посидiти у колi,
Ще багато буде зим,
 Їх ми просимо у долi.

Буде осiнь знов и знов,
Впаде листя вниз додолу,
Хай тече у жилах кров,
Ти ж бувай завжди здорова!

7 жовтня 2023 року               


Рецензии