Повзе вiйна по Украiнi

Повзе вiйна  по Україні.
Ракети б*ють щодня й щоночі.
Від болю нітиться душа,
Та від безсилля плачуть очі.

Страшним усе здається сном,
Розкидані тіла по полю,
Ще в них парує тепла кров
Застигшим поглядом на волю.

І стогне Матінка - Земля,
Розтерзані її поля і кручі,
Благає - захистіть моє ім*я,
І ворога женіть , що мене мучить!

18.10 2023р


Рецензии