Nu ma parasi Не покидай меня рум. Ne me quitte pas

Draga Nichita, unde esti acum?
Sper, ca esti pe drum
Spre iubirea mea
Cauti adapost in gandirea mea
Viata n-are rost fara dragostea…
Viata n-are rost fara glasul tau
Fara rostul tau,
Mangaierea ta
Draga Nichita, scumpa Nichita
Al vietii sensul meu
Refren –
Iti voi darui
Ploie de argint,
N-care locuiesc
Vise de alint
Si voi construi o tara de amor
Esti regina mea, eu sunt trecator
Dar si m-ai vrajit
Dar si ai pierut
din imbratisari
si din pasii mei
scumpa Nichita
dorul de amor
nu va inceta

Trebuie sa uit
Totul intre noi
Trebuie sa-ti cer
vorbe innapoi
Inima s-a spart
Cu plecarea ta
Viata s-a ncetat
Timpul blestemat
Si in cer pustiu
Nu te voi gasi
Stelele s-au stins
Nu ma parasi..
Nu ma parasi..
Nu ma parasi..
Dorul dinadins…




Nu ma parasi..
Nu mai pot sa plang
Vreau sa ma ating
De suflarea ta
Vreau sa vad acum
Cum zambesti si canti
Cum dansezi si minti..
Oarecum eu sunt
Numai umbra ta
sunt ecoul tau
draga Nichita, scumpa Nichita
nu ma parasi, nu ma parasi
al vietii sensul meu


Рецензии