В рш про мо село

Завітайте в село Білозір'я
хто ніколи про нього не чув,
не зрівняти його з Межигір'ям
приїздіть,хто ніколи не був.

Це колиска Черкаського краю,
хіба десь на землі іще є?,
таких сіл в Україні немає,
як село Білозір'я моє.

Ви приїдьте в село хоч разочок
подивіться,як люди живуть,
на вишневі погляньте садочки,
над селом які хмари пливуть.

А які тут весілля гуляють
і печуть запашний коровай,
і міцний самогон наливають
сам скуштуєш-в село приїжджай.

Садять хліб і озимі культури
і збирають землі урожай,
веселяться в будинку культури,
сам побачиш-в село приїжджай/


16 жовтня 2023 р.


Рецензии