Якщо ви хочете свободи...

І вчора, і сьогодні важко,
І що ж сказать тобі, народе,
Коли брехня тече потоком?
Десь там примарою свобода

За обріями сьогодення...
Вона от-от, колись настане...
Ось там, в майбутньому, є щастя,
Таке солодке і жажане.

Ось там в майбутньому... А зараз
Тобі і ціни, і кредити,
І заборони, ще й війна... —
Що ж буде далі, як же жити?

А формула життя відома,
Що Богом дана і проста:
Якщо бажаєте свободи,
Що справжня, то прийміть Христа*.

*Від Івана 8:36


Рецензии