Вишуканi рими Смертi

Нагодували землю падлом,
загодували вже мерцями,
а їй плювати, хто там має
звання героя чи не має.

Вони, немов бур’ян, для неї:
сьогодні тхне, а завтра висох.
Така ж і пам’ять у людей;
ще гірша навіть, холодніша.

14.10.2023


Рецензии