Жовтнева краса

А ви замітили яка красива осінь,
Зробила  макіяж  собі  лиця.
Розплела  на  порозі  довгі коси,
Вся при параді, немов зібралась до вінця.

А  вітерець  розчісує  їй  коси,
Так  фантастично  до  неї заграва.
І  покриває  листям  ноги  босі,
І  так  вражаючи  всміхається вона.

Портрет  осінній  красками  малює,
Шовкові  пестить  парки  і  сади.
Медовим  ароматом   всіх  дивує,
Пейзаж  дарує  жовтневої  краси!!!


Рецензии