БЕЗЦ НН МИТ

Очі не збрешуть, якщо в серці кохання,
І  відзеркалять  все, як  на  духу.
В  них  прочитати  можна  признання,
Поглядом  можна  сказати: "Люблю"

В них  сподівання  випромінюють мрії,
Загоряються  щастям  неначе  зірки.
В  них  роквітає  весна  при  надії,
І  відблиском  сяють  щасливі зрачки.

Глибоко  можна  у  них  потонути,
Можна  взлетіти,  аж  до  небес.
Вони лічать душу. бо вміють любити,
І  теплотою  знімають  нам  стрес.

Вони надихають...полонять коханням,
Дарують  безцінну  щасливу нам мить.
Очі не  збрешуть і знов  на  світанні,
Іще раз  покажуть, як  треба любить!!!


Рецензии