Шепот ла н чка про кохання

Шепотіла нічка про кохання,
Запросила в свій осінній сад.
І просила розказати про бажання,
І  до  ніг  стелили  зорепад.

"Не журись"-казала чарівниця,
І промінням  грала  у  зірках.
Я  весела  нічка - провідниця,
Бережіть  кохання  у  серцях.

І світила в душу нічним сяйвом,
Тішилась  даруючи  дива.
Обнімала ніжно солодкою тайною,
Щоб душі торкнулась її глибина.

І  мелодія  звучала  ностальгії,
І  всміхалось серце  небесам.
Шепотіла нічка...дарувала мрії,
І гостинно кликала в свій осінній сад!!!


Рецензии