Береж ть любов

Бережіть любов, якщо вам пощастило,
Щоб не  втратити  ці  світлі  почуття.
Мабуть  все  таки  її  ви  заслужили,
Цей подарок  щирий дало  вам життя.

Не  цурайтесь  ви  чиєїсь  ласки,
Від  проблем  вона  вас  захистить.
Може  це  далеко  і  не ваша казка,
Але  краще  хай  душа вогнем горить.

Нехай щастя розливається струмочком,
Бо  це  чисті  і  високі  почуття.
Нехай серце заливається дзвіночком,
А  в  душі  завжди  цвіте  весна.

Нехай доля не лишає гірких шрамів,
Хай  дарує  найсолодші  миті.
Хай  життя  вас  балує  бажанням,
Бережіть  любов,  щоб  не згубити!!!
 


Рецензии