Пийте щастя маленькими глотками

Пийте щастя  маленькими глотками,
І  Богу  дякуйте  за  спокій   на  землі.
Бо Україна-ненька  плаче  за  синами,
Що  погибають  щохвилини  на  війні.

Бережіть день, бо він не повернеться,
Що є сьогодні, то завтра може і не буть.
Несіть у душі віру і все нехай вдається,
До тих з любов'ю, що спокій нам несуть.

І  хай  надія  живе  в душі і  вашім  серці,
Що  перемога буде ...  хоч  дорога  ціна.
Слова  лягать  зі  смутком  на  паперці,
Бо вже так хочеться, щоб кінчилась війна.

Несіть  добро  у  кожний  дім  і  хату,
Цінуйте  те,  що  чуєм  дитячий  сміх.
І дякуйте з любов'ю  кожному солдату,
І  тому,  що  живий  і  тому,  що  поліг!!!


Рецензии
Стихи хорошие, мирные. Нам - украинцам и россиянам - опять брататься нужно, а не воевать на потребу Западу.

Юрий Буков 5   14.10.2023 18:21     Заявить о нарушении