Найкращi танцi починаються пiсля смертi

Кажуть - повага до покійників. Так, безумовно, повага  ...
А чому!?
Бо вони нічого сказати не можуть і зробрти теж?
Ні, мабуть тому, те, що вони зробили виправити тільки під силу живим. А щоб виправити живим, треба пройти шлях покійника.
Те що вони зробили - це те, що мало відбутись в природи. А ти тут до чого? Якщо у тебе інша "упокоївська" природа ?
Та звісно нідочого. Але до чого тут танці? Хіба можна танцювати на стороні покійника?
Ні,не можна. Але його ритм ти можеш підхоплюаптм, забавлчючись ідеями кінця. Так собі, бачачи красу у певному апогею. До прикладу, ми наздоженемо та переженемо америку, ми вступимо до союзу, ми відбудуємо союз, ми відродимо ідеї наших дідів, ми, ще вбіса чого зробимо аби покійникам було добре - станемо багатими,будемо мати новий врожай , перемоги тощо.
То хіба це не добре?
Та добре, бо  ми живемо у повторі. Таке собі життя. Життя, у якому ми переймаємо на себе слова, рухи,  мову, поведінку, уподобання, пристрасті за когось. Часу розібратися не має. Все на автоматі, інтуїтивно. Одні перегони до смерті . Перегони тому, що ми рухаємось взинймовірнрю швидкість заради одного - апогею кінця. Адже отримали щось - і померли, зупинились. Буває і навпаки - не добігали,але зупинились, померли. Такий він, апогей кінця смерті .
Виходить, що смерть інтуїтивна, безглузда ? І "танці" інтуїтивні?
Виходить..
Але ні,смерть все таки розумна. І,знаєш чому? Тому, що ти повинен вмерти коли ти повторюєш та не твориш. Ти постійно вмираєш. Ось в чому апогей безглуздої смерті.
Але коли ти твориш - ти народжуєш. І танці твої починаються після твоєї смерті, коли ростуть діти, внуки, коли твої "інтелектуальні особливості" чи то певні переконання починають працювати на тебе без тебе. Тобто тоді, коли тобі ніхто не заважає, коли зусилля вже не твої а інших. .
Ритм танців тут різний - і хором, і окремо, і всесвітом ...
Смерть вона така . Смерть - це танець, який розпочинається за життя, для кого незамітно, для когось вишукано, філігранно, фвєричнр, а,для когось безсимптомно.
Будьте обережні, будьте відверті , будьте уважні
Вона - свята !
....пам'ятайте, танці розпочинаються ПІСЛЯ ВАШОЇ смерті
а до неї танцюєте виключно Ви для неї (с)


Рецензии