Манiфест нео-соцiального порядку

 
(Art.2)
Кожен народ, який пасивний, інфальтивний догмами в сучасному світі - приречений.
Інформаційний світ вимагає чітких меж поведінки в суспільстві , у відносинах між людьми, державі та державах тощо.
Кожена мікро організація суспільства має бути свідомою та поширювати правдиву інформацію про людей, а не корпорації.
Корпорації, що звьканв із людського середовища, мають бути відповідальними перед самим собою, тобто перед людським середовищем, людиною.
Кожна культура - має право на збереження, відродження, захист. Їх право - їх можливості .
Ніхто не може відноситись до нас так, аби ми після когось щось маємо робити протилежне собі. Така наша природа, кожного. Кожен народ рівноправний , як батько і матір, як дитина та внуки, землі своєї.
Кожен узурпатор по впливу на відносини - покидьок , пустий і не гідний самого себе.
Кожен, підкреслюю кожен з нас, відповідальний за тк, що ми маємо сьогодні.
Культура споживання закінчилась, розпочинається культура виживання. Ця культура - єдиний вдалий проект, епізод переродження на шлюзу до нової людини, нового глобального суспільства, нової глобальної держави, нових соціальних відносин чистоти прозорості, відданості ідеї людини як цінності у її природньому петенціалі...  (С)


Рецензии
Роби, шо хоч, отримаеш, шо маеш. Не дивуйся. Чей Крым?

Вячеслав Николаевич Орлов   14.10.2023 11:41     Заявить о нарушении