Плакучою вербою

Плакучою вербою
стою біля Десни
Милуюсь, як цілуються
із хвилею човни,
Як райдугою небо
всміхається мені,
А потім тихо тане,
неначе уві сні.

Ловлю роси; перлини
та зірочки рясні,
Купаю довгі коси
замріяно в Десні,
А цвіркуни довкола
сюрчать чудні пісні,
І лиш соми на лежбищах
сопуть собі на дні.


Рецензии