як жыць жарт

Ціхая прыстань -
трывалы побыт
што застаецца? -
час забіць
можна маліцца -
можна дзівіць
можна насіцца -
што "ўсё баліць"
ці быць вясёлым -
ці то ў маркоце
ці ленавацца -
ці ў наадвароце
можна напіцца -
сыйсці ў карчы
ці то пахерыць -
ці зберагчы
ці быць бадзючым -
ці то рашучым
Вам выбраць належыць -
як жыць,ад вас залежыць


Рецензии