Прагулк па Беларус

Замест эпіграфа:

Серый арт хаус
России .




В шесть утра 3
Весенняя природа-7
Так осень напомнила. 7


В дружной компании, 6
Заточение автобусное- 10
Превратилось в пьянку. 6
7.29  25.03.


Границу пересёк; 6
I зараз думкi, 5
на роднай мове поцяклі. 8


Як акын буду спяваць, 7
Толькі аб тым, што бачу. 7
Бяроза і хвоі. 5
Дарога ў лесе. 5
Ў думках слоўнік. 4


Вечар апусціўся-
Каля акна стаю,
А паўсюль бязмежнае  неба...



(Грязное)
Сябры-акцёры,
У п'яным гулянцы Нявартыя казіно апынуліся Засталіся яшчэ круп'е сумленныя.



Ў доўгі час
Тэатр забірае
Пропадзі он проподом


Праца-праца
Што ж ты мяне так любіш, А я цябе з цяжкасцю.


Дажыўшы да вечара
Жадаецца аднаго - спаць.
Па выніку - п'янка да раніцы.


Днепр-днепр,
Ай-лю-ли
Заебали светить фонари.


І вось мяжа,
Домой вернусь скоро...
Пора и поспать.


Дома подарок такой -
С любимой разошлись.
Ох уж этот День Театра!



Весна 23


Рецензии