Сэни...

Bir pay;z s;h;ri g;rm;;d;m s;ni,
Bir pay;z g;n;nd; qar;;ma ;;xd;n.
;;kildi k;nl;m;n buludu, ;;ni,
C;nn;t qoxusu t;k sin;m; s;;d;n.

Bahara d;nm;;d; pay;z g;z;md;,
Ya;;la ;al;rd; q;z;l donu da.
;l;q ;;as;yla g;n;; ;z; d;
;;ltaq oynay;rd; b;yaz boynunda.

Bunca g;z;l pay;z g;rm;mi;dim m;n,
Sanki qar;;m;;d; f;sil f;sil;.
X;b;r verirmi; t;k g;l;n e;qimd;n,
Q;lbim d;y;n;rd; bir h;v;s il;.

Sonradan anlad;m tale n;dirs;,
T;sad;f s;z;n; unutdum tamam.
O pay;z s;h;rin d;yi; des;l;r
Bir ;mr; - ;ls;m d; raz; olmaram.

O pay;z s;h;ri ill;r ;td;kc;
Xatir; ba;;mda t;z; bar oldu.
Bir pay;z s;h;ri ;;r;;d;ks; d;,
S;ninl; h;r an;m bir bahar oldu.
28.09.2023


Рецензии