Шэфкать туташына

               

Кулдэ йозгэн зифа аккош кебек,
Яннарымнан ничэ утэсен,?
Яннарымнан тугел, кун,лем аша
Йорэгемне уеп китэсен,.

-Аккошкаем- диеп эйтсэм эгэр,
Кулларын,нан тотып туктатсам,
Йорэккэем минем нишлэр иде,
Башларымны шулчак югалтсам?


Аккош кебек яннарымнан узып,
Бер тапкырда кузен, салмадын,.
Мин дэ дэшмим. -Тукта эле- диеп
Ник каршын,а торып басмадым?

Эй, хыялый! Сузма хэлсез кулын,ны,
Мукэлэсен, бар бит алгы юлын,ны...


Рецензии