Повiр

Хочеш вiр,  хочеш не вip,
Тобi дуже радiє моє гаряче серце,
А от в. душi- наче нема дверей,
Тiльки отвiр, в який дме несамовитий вiтер
Та не дає нам. зблизитись тепер
Мусимо чекати, моя ти дорогая  муза i елей
До трохи спокiйнiших пiр...


Рецензии