тёмному моисею Люсиль Клифтон

ты тот
для кого я зажжён.
Прииди с посохом
что извивается
и есмь змей.
я куст.
я горю
я не сгораю.


poetrynook.com/poem/dark-moses


To A Dark Moses
by Lucille Clifton

you are the one
i am lit for.
Come with your rod
that twists
and is a serpent.
i am the bush.
i am burning
i am not consumed.


Рецензии