Хочу налитись в тебе

Не страшить мене нi дощ нi грiм
Коли шукаю твоє нiжне серце
Й хоч на лицi твоєму товстий грим
Та душа вiдкрита, мов вiдерце,
В яке так хочеться налитись,-
Ти ж так любиш мед хмiльний
З червоним перцем...


Рецензии
Не скоро нам придётся пить горилку с перцем. Душа болит.

Гений Иванович   09.10.2023 09:18     Заявить о нарушении