Украiна моя

Україно моя!Ти ріднесенька мати!
Сповиваєш мене у квітучих садах,
Через луки ведеш в ставочку купати,
Де лілеї цвітуть в густих пелюстках !
    
Ти  велична ,незламна та гідна козачка,
Запорізького війська матуся й донька!
Голосиста,весела, красива співачка,
Ще й до праці віками завзято- легка.

Ніжно  линуть пісенні розпіви
Блакитного неба,між жовтих ланів.
Де ще в світі такі  рясні зливи,
Що наповнюють ріки до сАмих країв?

Тож квітуй моя лагідна нене,
Саламандрою вийди з вогню!
Ворог в темряві  повністю згине,
Коли  сонце прогріє росу .

08.10.2023


Рецензии