ГИЖ

Музыка и аранжировка: Т.Боровиков
Стихи: А.Терентьев
Исполняет: Александра Ногиева

1.Черань кай;
Письм; вай;.
В;сни кокас
Ю;р тыр.
Мыйла сій;?
Мыйла тай;?
Юала на
Пырысь пыр.
Припев:
А тэ гиж!
А тэ движ!
И медым тэнсьыд кол;м
В;час збыль;н ол;м!
А тэ гиж!
А тэ движ!
;д с;мын ;тчыд олам.
А сідзк; кодысь полам?

2. Муса мортлы
Гижа кывъяс.
Кывъяс костын
Сь;л;м шы.
Сета чераньлы,
Мед нуас,
Медся радейтаналы.
Припев.

3. Мый к;ть шу;й,
Кута гижны,
Кута корсьны ассьым шуд.
Мисьт;м черань -
Мича кывъяс.
Ставыс ло; миян гуд!

29.05.2022. ТАФ


Рецензии