Мiй шлях до тебе

За кожною волею - смерть
За кожним життям - історія
Ти як за горою,  а без тебе мала дуже х**ово
І сонце не гріє лице , а в душі іде дощ
Я тепло вдягаюсь , і намагаюсь бути поруч
Ти від мене далеко , а я немов сліпий ворог
Хочу дійти вже до цілі - до тебе мала
Ти моя полуниця , ти моя найближча рідня
Без тебе віє вітер холодний,  йдуть дощі
А на душі шкребуться коти
Ти мій Арарат , я твій турист
Ти мій цілий всесвіт ,  а я твій супутник
Без тебе погано - я не бачу життя
До тебе дорога розмита , і  дуже важка
Болото всюди , і без тебе немає життя
Ти моя ціль , я твій снаряд
Ти мій солодкий пончик , а я твоя кава
Ти мова моя , а я твій носій...
Так хочеться тебе обійняти , що просто капець
Без тебе помирає серце , без тебе помирає моя душа


Рецензии