Я, червона помада i осiнь. Селфi...

                Олександрі У.

Я, червона помада і осінь.
Селфі... Селфі, яких вже мільйон.
Як колись, я фарбуюсь і досі
в кольори, що яскраві, мов сон.

Осінь губи малює яскраво,
ми із нею – веселі жінки.
Це одвічна жіноча забава –
усміхатися попри роки...

Хто із нас заразився від кого,
сперечатись не станемо, ні.
Осінь подругою за порогом
простягає яскравість мені.

Селфі – навіть у моєму віці  –
не зробити: була б я – не я.
Осінь в селфі мої – жовтолиця –
попадає, надійна моя.

Хтось спитає: «Чи ти себе любиш?».
Так! А як же себе не любить?..
Ми малюємо з осінню губи
у червоне – бо селфі за мить...


Рецензии