Хвойда золота

От вже i осiнь плаче за вiкном,
Та ну йii на х*й,
Зовсiм не страшить мене це
Хвойда золота. не вiчна,-
Заслужену отримайе поразку
I теж пройде.коротким сном
Бо я маю добре серце
I душу наповнену вином,
Менi навiдь дощ смiйеться
Стукаючи по даху ритмiчно
Ось так,-бiм-бом, бiм-бом, бiм-бом


Рецензии