Ще мало?

Ще мало крові і смертей?
Доріг, якими йшов агресор
служити Україні месу?!
Тоді востаннє: "Нумо, гей!"

Не вистачає цвинтарів,
полків безногих і безруких?
У владі ненаситні круки
і кровососи-упирі...

А що удіяти, робить?.
Куди податися народу,
аби не втратити свободу,
ковтнувши волі лише мить?.

Чи одолієм ще одну
цю найжахливішу із воєн?
Не може бутафорський воїн
реальну виграти війну!.

Але звертаюся до вас,
що вибрали усі вже квоти:
Попереду нова Голгота,
уже гряде розплати час!

12.09.2023


Рецензии