Грати

Ґрати

Все менше віриться у щирість
загальних жестів, пишних фраз,
а за яскравістю – лиш сірість…
Чи є ще, що єднає нас?.

Свої стежини і дороги,
окремо радість і печаль…
Усе складається убого,
моя маленька етуаль!.*

Не знаю, як тобі сказати,
зірки мені ті невтямки.
Стискають груди часу ґрати,
а мізки рвуть важкі думки…

31.07.2023


Рецензии