Може поясниш?

Чорні хмари за вікном,

Кров стовпом і пил стовпом,

Не второпати і нам,-

Що, коли там  і чому,

з-за якого ясиря,

почалася ця війна?

Ворон вже не може їсти,

Стільки трупів, море трупів -

Майже всі лежать слав’яне,

Може ти

Поясниш, синку,

А, кагане?


Рецензии