Resurrection

Коли горе іде, так іде звідусіль,
і не стукає в шибку, а спалює хату.
На війні не бува ні субот, ні неділь,
Лиш буденне безладдя і вічна посвята.
Жило вчора село, а сьогодні нема,
Ні села, ні двора, ні труби від хатини,   
Ні людей, ні життя, ні кохання - катма.
Тільки вирви навколо і вирвані днини.
Не зупинить війну ні донат, ні сльоза.
Не воскресне усмішка загиблого сина.
Поминати героя збиралась Гроза.
Поминає Грозу нині кожна родина.

Світлина: Іванна Демчук. Resurrection


Рецензии