Втiлення та дух

Ти – втілення, а я – твій дух.
І ти – мій дух, я – твоє втілення.
Ми так існуєм – нерозділені.
І сенс єднання – спільний рух.

Єднаємось у щасті слів
і мрій. І в щасті тіл єднаємось.
Ми навіть сміхом так кохаємось,
що заздрить нам пташиний спів.

Колись ми втратимо оту
можливість втілення об'єднану,
та душі наші вже поєднані
навічно у любов святу.


Рецензии