без назви

Ісу розіп;яла грядущая паства.
Солдати вгризаються в землю стократ.
Імперії брались, аби занепасти.
Траншеї вгризаються в тіло солдат.
Сміливість не знає хвороби та віку.
Загощує кругом до кожного смерть.
Була лісосмуга. Тепер лісосіка.
Герої - навічно. Пожили на чверть.
Мільйони цивільних у теплому ліжку.
Для тисячі ліжко - пожовкла трава.
Притисне до серця сирітку-небіжку
і хрестик оправить сердешна вдова.


Рецензии