Здох, Обидно, Обидно, Здох...

Здох, Обидно, Обидно, Здох,
Обидно, Здох, Здох, Обидно,
Обидно, Обидно, Здох, Здох,
Здох, Здох, Обидно, Обидно,
Здох, Обидно, Здох, Обидно,
Обидно, Здох, Обидно, Здох,
Жалко, Здох, Обидно, Жалко...


Рецензии