***

Поспішають ці дні незапрошені
І сльозою вшановують першою,
Під дощами примхливої осені
Стала старшою, старшою, старшою.

Листя смутком німим опадаючи,
У красі заворожують погляди,
Під ногами навік залишаючи
Тільки спогади, спогади, спогади...


Рецензии