Золотий панцер душу окутав

Як  утятко на воді
Я живу в своїй біді
Не встигаю з бідой справиться
 як вал іншої біди
Вже на душу мою валиться

Отак життя і прожила
І біда до мене досягла
 Та щастячко мене не залишає
 як з гуся грязна вода
Біда від мене відпливає

Золотий панцер душечку окутав

І чорт лихом не попутав


Рецензии