Наснився собi пiд дощем

Наснився собі під дощем.
Та я не розкрив парасоля.
Була би на те моя воля,
не брав його з дому іще.

Він чорний, великий, важкий –
той мій парасоль – радість жовтня.
Розкритий – він чорная повня.
Аж страшно, коли він такий.

Отак під дощем я і йшов,
немов парасоля поцупив...
Той сон – аж до сорому глупий –
на пси з парасолем зійшов...


Рецензии