Я пишу i перекреслюю

Я пишу і перекреслюю.
По написаному. Знову.
Наче на човні я веслами
по воді малюю слово.

Човен мій поволі рухаю.
А слідів за ним немає.
Тільки сплески весел слухаю.
Вірш чернеткою плекаю.

Вірш новий поволі пишеться.
Берег виринув з туману...
У чернетках хвилі лишаться –
і не вірш, і не омана...


Рецензии