осiння радicть

Появилася прохлада
 Боже милий
 як я рада
 Сплю глибоким сладким сном
Задоволена прохладним дньом

Щастя вже до мене повернулось

Радість Божа посміхнулась

 покращилось моє  життя .
Благодать лягає на путя
Живу щасливо до путя

 Боже милий дуже рада
Все в мене добре
  як і нада
Дякую тебе мій милий Боже
 я тебе люблю взаємно тоже ...
 


Рецензии