без болi щасливе життя

Кому більше повезло
Тому хто неродивсь чі тому хто народивсь
Лиш одну буковку поміняла

А глибокі смисли
 у словах поймала

Я понімала
  коли тіла ми не маєм
болі і страху не відчуваєм

І не страдаєм
 
Страх і біль без міри косять
 
Люди Бога зменчить просять
 
Бо стерпіти неможливо
А без болі жить важливо
Так щасливо .
Життя красиве ...
 хто неродивсь
той не відчує 
Внебутті собі кочує  .....


Рецензии