Остання магiя дитинства

Ритуали задля повернення Її,
дитячої мрії;
серед літа, бігають по траві роси,
змійками;
вечори кольору наших світерів й твоїх штанів,
такі ж теплом вкриваючі;

Предмет для тебе – на фундаменті,
Предмет, де ти сиділа – на порозі кам’яного сараю
і Предмет – де ти ходила, гадала мені:
щоб Я пам’ятав.
А пам’ять Твою Жук твій злизав.

2023-09-29

*До концепту: 98
Хоча була думка , щобицей вірш належав до Дитячих Балачок
але ні.

картина пейнт: "Межі", Шеврон, тобто власна


Рецензии